תוכנית למידה והעצמה באמצעות אומנויות לחימה
עֹצמה היא לא מה שאתה מסוגל לעשות, אלא להתעלות מעל מה שפעם חשבת שהוא בלתי אפשרי . . .
יש ילדים שלא מתחברים לטיפול פסיכולוגי או רגשי ומסרבים להגיע למישהי שנקראת "פסיכולוגית" או "מטפלת בתנועה/באומנות", להרגיש מטופלים, ליצור, לדבר ולשחק. הם טוענים שמשעמם להם בפגישות ולא כיף ופשוט מסרבים להתמיד.
אווירה של ספורט ומשחק
ילדים רבים נרשמים לחוגים באומנויות לחימה ונהנים מספורט מאתגר ומפתח פיזית ורגשית. בשנים האחרונות הפכו אומנויות הלחימה גם לכלי להשגת מטרות טיפוליות ומוטוריות בעבודה עם ילדים, כיוון שהן מערבות עבודה אינטנסיבית על יכולות כמו ויסות חושי, סרבול מוטורי, שליטה עצמית, דחיית סיפוקים, יצירת קשר עם האחר ופיתוח דימוי עצמי חיובי.
הורים יקרים ברוכים הבאים לתוכנית שלנו,
התוכנית ונותנת מענה למגוון של קשיים; מוטוריים, רגשיים ותקשורתיים ומסייעת רבות לילדים עם אתגרי קשב, וויסות רגשי ופיזי, קושי במיומנויות חברתיות וכו'
במסגרת התוכנית מתנסים החניכם במגוון תרגילים ובאלמנטים היחודיים לעולם אמנויות הלחימה; אלמנטים פיזיים, קוגניטיביים ומנטליים, מתוך מטרה להשיג שיפור בתחומים השונים אותם המטופל מבקש לחזק.
התוכנית מלווה ע"י גילי מזרחי שהיא אשת חינוך מזה למעלה מ- 24 שנים, מובילה צוותים חינוכיים, מדריכה, מלווה ומאמנת נשות ואנשי חינוך, משפחות ובני נוער, מאמנת אישית לבני/ות נוער, צעירים וא.נשים הרוצים להנהיג את חייהם, מתמחה באימון לבעלי/ות קשב וריכוז, תוך העצמה, חיזוק ביטחון וערך עצמי וחיזוק משקפת המודעות, שמחת החיים, האמונה והאופטימיות.
מי אנחנו?

גילי מזרחי
מי אני? גילי מזרחי, אשת חינוך מזה למעלה מ- 24 שנים, מובילה צוותים חינוכיים, מדריכה, מלווה ומאמנת נשות ואנשי חינוך, משפחות ובני נוער, מאמנת אישית לבני/ות נוער, צעירים וא.נשים הרוצים להנהיג את חייהם, מתמחה באימון לבעלי/ות קשב וריכוז, תוך העצמה, חיזוק ביטחון וערך עצמי וחיזוק משקפת המודעות, שמחת החיים, האמונה והאופטימיות.

משה מזרחי
מי אני? משה מזרחי, מתאמן באומנויות לחימה מעל 30 שנים, בעל אקדמיה לאומנויות לחימה בכפר סבא מעל 6 שנים שמתאמנים בה מעל 200 חניכים. בעל חגורה דאן 6 ומבין מייסדי שיטת סאקורה ללחימה משולבת. מוסמך מטעם וינגייט כמדריך אומנויות לחימה טיפוליות בוגר קורס מאסטר ללמידה. החזון שלי ליצור קהילה חזקה ע"י העצמת אנשים ופיתוחם ברמה הפיזית, המנטלית והרוחנית.
אז מה בתוכנית?
אנחנו משלבים את עולם התוכן של אימון אישי (קווצ'רים) ואימון באומנויות לחימה זהו שילוב מנצח שמאפשר לנו להכיר את הילדים שלכם בצורה הטובה ביותר, לסייע להם ובעיקר לתת להם פתרונות להתמודדויות השונות שלהם בחיים.
השיטה הזאת מתאימה לילדים עם קשיי קשב וריכוז, קשיי ויסות, סרבול מוטורי, ביישנות, קשיים חברתיים ובעיות התנהגות. מחקרים שבדקו את השפעתן של אומנויות הלחימה על ילדים מאשרים את ההשפעה החיובית של אימון סדיר על היכולות הפיזיות, ההתנהגותיות-רגשיות והשכליות אצל ילדים.
קבוצת העצמה באומנויות לחימה
הקבוצה תכיל בין 6 ל 8 מתאמנים
הקבוצה תיפגש אחת לשבוע לאימון של 45 דקות
האימון הילדים יחשפו לאתגרים שונים וינותחו ע"י גילי שתפקיד מהם תוכנית עבודה אישית לכל אחד ואחת מהם.
בתוכנית תימשך 30 מפגשים (חובת נוכחות ומחויבות להיות בכולם)
אחת לתקופה שתיקבע יהיה מפגש נעם ההורים בלבד – נקודת ההנחה שהשינוי חייב להיות גם במישור של הבית